Saturday, May 19, 2007

Klauteren in Oslo

Hei,

Ik was vandaag naar Nordmarka een uitgestrekt bosgebied in Oslo. Eerst met metrolijn 1 naar het eindpunt (iets verder dan Holmenkollen) en dan maar lopen.
Er zijn wandelpaden uitgezet met kleurtjes. Ik had verwacht dat het gewoon paden waren met steentjes e.d maar het was echt geweldig leuk.

Het waren allemaal paden met boomstronken en omgevallen bomen en kleine watervalletjes. Het was klimmen, klauteren en met behulp van een lange tak van een boom als steuntje een riviertje oversteken :)




We waren er om iets over half 3 en waren pas tegen 8 thuis. Ik had soppende schoenen want ik verwarde gras met moeras maar dat kon de pret niet drukken, het was echt onwijs mooi en leuk !!
Het was heel erg omhoog en omlaag dus geen idee over het aantal kilometers maar dat maakte niet uit

Alleen...toen ik uit de tram stapte en naar de bus wilde lopen heb ik verstapt in een gat bij de tramrails, met mijn rechtervoet..dus nu zit ik met mijn voet omhoog en is diederik cola aan het halen. Even kijken hoe het morgen gaat anders ga ik even naar de dokter om het de laten tapen...stom he. Ben ik eerst uren aan het klauteren en het klimmen zonder iets en dan ga ik in een gat in de weg staan...

Als het lekker weer is kunnen we 16 juni ook wel zon pad doen....We wilden vandaag een pad doen van 8 kilometer maar toen we zagen hoe hoog het ging hebben we dat maar niet gedaan :)

Nou doeg :)

P.s voor Steef, lui he maar ik had geen zin om het voor blog te herschrijven :=)

Thursday, May 17, 2007

Slaap,Slaap, Slaap...

Hei,

Alles gaat goed hier. Werk is leuk, uitdagend en ik leer hier meer dan in 5 jaar Active 24 Nederland, koken gaat best goed (ik heb laatst zelf pasta met gehakt, champignons en saus gemaakt :) maar slapen gaat helemaal niet :(

Ik ben gisteren om 00.30 naar bed gegaan, dan ben ik wel moe genoeg dacht ik. Maar ja, ik val als een blok in slaap om om 04.30 wakker te worden en dat elke dag weer.
Zelfs gisteren op mijn vrije dag was ik om 6.40 uit bed. Normaal in NL slaap ik in het weekend tot en met 12.00 minimaal.

Dus nu ben ik eigenlijk doodop...Ik ben nu op werk maar ik zit te gapen, ben niet geconcentreerd en wordt van al dat niet slapen humeurig en krijg hoofdpijn.

Ik ga vanavond maar op de slaapbank in de huiskamer slapen misschien is dat wel lekker..

Doeg !

Saturday, May 12, 2007

Dodgeballen :)

Hei,

Afgelopen donderdag heb ik voor het eerst in Oslo gesport ! Na de denksport (schaken) ben ik nu ook fysieke sport gaan doen :)

Via werk kan je 1 keer in de week trefballen ! Cool...Nou dat heb ik geweten hoor :)
Ik heb geen enkele conditie en ben nu zo stijf als een plank, maar leuk was het wel !

Alleen even kijken hoe mij knie dit vindt, want daar heb ik eigenlijk nu wel last van (trefballen zal niet echt vallen onder rust houden he)

Dit weekend ga ik denk ik nergens heen, Diederik is ziek en ligt op de bank dus daar moet ik even op passen ;)

Doeg !